Oud goud verkopen doe je bij Herwig Serpieters

Oud goud verkopen met superwinst

Las je het ook? Een Australische geluksvogel stootte op een goudklomp van meer dan 4 kg. Geschatte waarde als hij dat oud goud zou verkopen: zo’n 140.000 euro. Niet slecht voor een halve dag werk!

Zo'n vondst is natuurlijk uitzonderlijk. Toch loont het ook voor jou om op schattenjacht te gaan. Een oude ring, horloge of ketting bevat al snel een paar gram waardevol goud. En dankzij de hoge goudprijs is dit hét moment om dat oud goud te verkopen en jezelf een extraatje te gunnen.

Oud goud verkopen = profiteren van de goldrush

In augustus 2016 bereikte de goudprijs zijn hoogste niveau in vier jaar. Aan wie we dat te danken hebben? De Britten. Hun beslissing om de EU te verlaten, zorgt voor twijfel op de financiële markten. Beleggers zoeken zekerheid. En er is geen zekerder investering dan goud. Gevolg? De prijzen gaan door het dak. Goed nieuws voor wie eraan denkt om oud goud te verkopen.

Er is nog een reden waarom goud het zo goed doet: de lage rente in de Verenigde Staten. Die maakt beleggingen in dollar minder interessant ... en de aankoop van goud des te meer.

Nu of straks uw oud goud verkopen?

Is het dan geen goed idee om nóg langer te wachten, zodat de prijs nog verder kan stijgen? Toegegeven: haast is niet nodig. Want de goudprijs duikelt niet van de ene dag op de andere naar beneden. Neem gerust je tijd om de hoogste prijs te bedingen. Maar een extra spectaculaire stijging van de goudprijs zou sterk verbazen. Zeker als er een renteverhoging aankomt – zoals hier en daar al wordt gefluisterd.

Er is dus geen reden om te wachten: jouw oud goud verkopen is in de huidige omstandigheden een prima idee. Je hebt jouw geheime schat al gevonden? Ontdek dan snel wat die precies in het laatje brengt.